De beste dienstverlening

De beste dienst
verlening

voor uw bedrijf,
en klant

Ontzorg je logistieke takken van je bedrijf met behulp van de uitstekende transportdiensten van Superbezorgd.nl

Spoedlevering?

Superbezorgd doet er alles aan om uw levering zo snel en efficiënt mogelijk op plaats van bestemming te laten arriveren.

Of

Waarom Superbezorgd?

Superbezorgd.nl is dé toonaangevende last-mile delivery partner voor bedrijven. Doordat wij succesvol als team samenwerken en een persoonlijke aanpak voorop stellen, onderscheiden wij ons van de rest. 

Wij bezorgen voor diverse grote (inter)nationale ondernemingen, maar staan ook klaar voor de MKB ondernemers. Wij zijn van alle markten thuis en bieden u persoonlijk maatwerk aan. Wij zijn altijd en overal Superbezorgd!

transport

Voor al uw B2B en B2C leveringen

Bent u opzoek naar een logistieke partner, dan bent u bij Superbezorgd aan het juiste adres. Voor al uw vrachten en ladingen biedt Superbezorgd transportdiensten op maat aan. Wij beschikken over een uitgebreide wagenpark, waardoor we voor elke vracht het juiste vervoermiddel kunnen inzetten. Door onze gecertificeerde en ervaren chauffeurs kunnen wij uw transportdiensten veilig van A naar B vervoeren.

Same Day Delivery

Bij Superbezorgd vinden wij service erg belangrijk. Om u nog beter van dienst te zijn, bieden wij u same day delivery-service aan. Plaatst u een bestelling voor 12:00 uur, dan wordt het diezelfde dag nog geleverd.

Express delivery

Wilt u uw zending de volgende dag geleverd hebben voor een bepaalde tijd, kies dan voor express delivery. Met onze express delivery-service leveren wij uw boeking de eerst mogelijke werkdag op het tijdstip dat u het beste uitkomt.

International delivery

Wanneer u een transport zending heeft bestemd voor een land binnen Europa, dan adviseren wij u om vrijblijvend een aanvraag te doen zodat wij samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Zakelijke Superdiensten

Boek jouw zending in enkele eenvoudige stappen

Tekengebied 2
Branded
Delivery

De nieuwste dienst op het gebied van transport.
Wij dragen uw huisstijl en laten uw bedrijfspersoonlijkheid en huisstijl terugkomen tijdens het verlenen van uw werkzaamheden bij uw klanten.

Superbezorgd_Iconen
Zakelijke
verhuizing

Voor uw bedrijfsverhuizing kunt u terecht bij superbezorgd. Wij dragen alle zorg voor uw bedrijfseigendommen en inventaris, zodat deze onbeschadigd op de nieuwe locatie aankomen.

Superbezorgd_Iconen
Zakelijke
ontruiming

Laat uw zakelijke ontruiming regelen door Superbezorgd. De opslag, overslag of afvoer van uw goederen wordt netjes door ons afgehandeld en we laten het pand in een nette staat achter.

Superbezorgd_Iconen
Overige
Diensten

Heb je speciale wensen, die moeilijk passen in een standaard transport concept? Superbezorgd denkt graag met je mee over maatwerkoplossingen. Geen uitdaging is ons te groot!

Direct aan de slag?

Boek ook uw zakelijke opdrachten zonder omwegen in ons vernieuwde boekingssysteem.

VOORUITSTREVENDE DIENSVERLENING

Branded Delivery

Wilt u het transport van uw product uitbesteden aan een bedrijf met deskundigheid, dan kan dat bij Superbezorgd. Wij dragen uw huisstijl en vervoeren uw producten met alle zorg.

Branches

Onze expertise in uw vakgebied

artem-beliaikin-49mCO5ZRQDk-unsplash
E-commerce

Online shoppen wordt steeds populairder en dit zien we ook terug in het koopgedrag van consumenten. Dit brengt een logistieke uitdaging met zich mee. Superbezorgd gaat graag deze uitdaging met u aan door uw online verkoop van goederen en diensten te vervoeren.

christopher-gower-vjMgqUkS8q8-unsplash
Office supplies

Om effectief te kunnen werken op kantoor, heb je een assortiment aan kantoorbenodigdheden nodig. Superbezorgd regelt het transport van al uw kantoorbenodigdheden. Van bureaus tot pennen, in overleg is niets te groot of te klein voor ons.

louis-reed-pwcKF7L4-no-unsplash
Pharma & Healthcare

Superbezorgd biedt u de mogelijkheid om al uw medische hulpmiddelen en andere medische goederen op een veilige manier te vervoeren. Wij zijn dé logistieke service dienstverlener voor leveranciers in de zorg.

close-up-of-row-325876
Fashion Industry

Superbezorgd vervoert al uw mode gerelateerde producten. We zijn uiterst gericht op het efficiënt en op tijd uitvoeren van uw werk. Onze medewerkers zijn het gewend om snel en correct te handelen, want in de mode branche ben je immers genoodzaakt om steeds sneller in te spelen op de nieuwste trends.

pexels-photo-248489
Food Delivery

Het transport van etenswaar is een bijzonder proces. Er moet namelijk rekening worden gehouden met de hygiëne en houdbaarheid van producten die vervoerd worden. Daarnaast is het erg belangrijk dat de verpakking altijd in goede conditie aankomt. Superbezorgd stelt daarom hoge eisen aan het verwerken en transporteren van etenswaar.

Andere Branche?

Wij gaan graag een nieuwe uitdaging aan. Neem nu contact op om de mogelijkheden voor uw vakgebied te bespreken.

KLantenreviews

Hoor wat anderen over ons te zeggen hebben

Office Depot werkt sinds 2018 succesvol samen met Superbezorgd. Zij ondersteunen ons regelmatig met value added delivery services op de momenten dat wij een tekort hebben aan eigen personeel. Superbezorgd heeft zich bewezen door meermaals op korte termijn, goede mensen bij te kunnen schakelen. Na eerst te zijn getraind door Office Depot, verlenen de krachten van Superbezorgd gelijkwaardige kwaliteit, zodat onze klanten nauwelijks verschil merken.

Maikel Janzen – Transport Manager Office Depot

Via een relatie van ons zijn we in contact gekomen met Superbezorgd. Het eerste contact met Superbezorgd was meer dan prettig, korte lijnen, heldere afspraken en een vloeiende overgang van onze operationele zaken. De doorslag om over te stappen was hun flexibele aanpak, zij hebben ons een prima voorstel gedaan wat goed aansloot op onze wensen. Zaken waren duidelijk en transparant met voor ons de benodigde lever garanties. Daarnaast worden we niet meer verrast door additionele kosten.

Herbert Schijf – Operationeel Manager Ekomenu

Superbezorgd is een bedrijf dat staat voor kwaliteit!! We zijn erg tevreden over de communicatie met Superbezorgd, ze handelen snel en accuraat en komen altijd hun afspraken na. Naast dat ze helder communiceren, leveren ze ook betrouwbare en bekwame chauffeurs af. De service is altijd prima!

Erwin van Tilburg – Manager Distributie & Overslag Modexpress

Meer info?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Download nu onze Business Onepager voor meer informatie of neem direct contact op om de opties door te nemen.