Transport
Superbezorgd_Iconen

Transport

Superbezorgd biedt je een compleet pakket aan logistieke dienstverleningen. Dit wordt met veel zorg en aandacht door onze medewerkers uitgevoerd. Voor al je regionale en landelijke zendingen, bezorgen wij jouw goederen op het juiste adres. Superbezorgd is de specialist in het bezorgen van niet-standaard producten; goederen die afwijkend van vorm zijn of breekbaar zijn.

BRANDED

DELIVERY

Bij Superbezorgd kunt u uitgaan van een fijne samenwerking. Wij hebben aandacht voor detail en een reputatie voor onze excellentie. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis in de transportwereld, zijn we in staat om uw logistieke dienstverlener te zijn. Wij dragen uw huisstijl en laten uw bedrijfspersoonlijkheid en huisstijl terugkomen tijdens het verlenen van uw diensten. Uw merk is ons werk.

pexels-norma-mortenson-4391478
Tekengebied 2
Zakelijke verhuizing
Superbezorgd_Iconen

Zakelijke Verhuizingen

Bij een verhuizing komen tal van zaken kijken. Met onze professionele en vooral persoonlijke aanpak, brengen wij u goederen zo vlot en veilig mogelijk over naar het juiste adres. Uw verhuizing moet tenslotte veilig en goed verlopen. Onze ervaren teams geven u alle informatie over de verhuizing om het zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij garanderen een verhuizing op maat en zonder zorgen met extra oog voor jou. Met de snelle en zorgvuldige werkwijze van Superbezorgd garanderen wij uw topkwaliteit, service en succes.

Zakelijke Ontruimingen

Superbezorgd biedt je de helpende hand bij een ontruiming. Het ontruimen van een pand is veel meer dan alleen het leeghalen. Vooral wanneer er sprake is van een lastige situatie zoals een echtscheiding of een overlijdensgeval. Een ontruiming vraagt daarom om een professionele en respectvolle aanpak. Vooraf wordt besproken wat de wensen en eisen zijn zodat de klant een goed gevoel heeft bij het ontruimingsproces. Wij zijn uitgerust met de juiste kennis en materialen en streven samen met jou naar een zo snel en efficiënt mogelijke ontruiming. Superbezorgd regelt het van A tot Z en neemt u alle zorgen uit handen.

Zakelijke ontruiming
Superbezorgd_Iconen
pexels-tima-miroshnichenko-6169177
Superbezorgd_Iconen

Overige Diensten

Heeft u speciale wensen, die moeilijk passen in een standaard transport concept? Superbezorgd denkt graag met u mee over maatwerkoplossingen. Afhankelijk van de grootte en kwetsbaarheid, rijden wij bijvoorbeeld ook voor speciale meubelstukken zoals antieke goederen, instrumenten en breekbare goederen.

Wij vervoeren onder andere

Klaar voor je volgende klus?

Ga vandaag nog aan de slag met Superbezorgd als logistieke ondersteuning