Bezorgingen

Superbezorgd biedt je een compleet pakket aan logistieke dienstverleningen. Dit wordt met veel zorg en aandacht door onze medewerkers uitgevoerd. Voor al je regionale en landelijke zendingen, bezorgen wij jouw goederen op het juiste adres. Superbezorgd is de specialist in het bezorgen van niet-standaard producten; goederen die afwijkend van vorm zijn of breekbaar zijn.

DSC_4056
Superbezorgd_Iconen
verhuizing
Superbezorgd_Iconen

Verhuizingen

Bij een verhuizing komen tal van zaken kijken. Met onze professionele en vooral persoonlijke aanpak, brengen wij je goederen zo vlot en veilig mogelijk over naar het juiste adres. Je verhuizing moet tenslotte veilig en goed verlopen. Onze ervaren teams beschikken over de juiste vaardigheden en kennis om de verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij garanderen een verhuizing op maat en zonder zorgen met extra oog voor jou.

Ontruimingen

Superbezorgd biedt je de helpende hand bij een ontruiming. Het ontruimen van een pand is veel meer dan alleen het leeghalen. Vooral wanneer er sprake is van een lastige situatie zoals een echtscheiding of een overlijdensgeval. Een ontruiming vraagt daarom om een professionele en respectvolle aanpak. Vooraf wordt besproken wat de wensen en eisen zijn zodat de klant een goed gevoel heeft bij het ontruimingsproces.

Ontruiming
Superbezorgd_Iconen
pexels-tima-miroshnichenko-6169177
Superbezorgd_Iconen

Overige diensten

Heb je speciale wensen, die moeilijk passen in een standaard transport concept? Superbezorgd denkt graag met je mee over maatwerkoplossingen. Afhankelijk van de grootte en kwetsbaarheid, rijden wij bijvoorbeeld ook voor speciale meubelstukken zoals antieke goederen, instrumenten en breekbare goederen.

Wij vervoeren onder andere

Klaar voor je volgende klus?

Ga vandaag nog aan de slag met Superbezorgd als logistieke ondersteuning