Transport

Voor al uw transportwensen kunt u terecht bij Superbezorgd.nl. Wij streven naar een passende werkwijze voor u en uw bedrijf en schakelen snel om dit voor elkaar te krijgen. Wij bieden totaalpakketten aan logistieke oplossingen, waardoor u compleet ontzorgd wordt.
pexels-elevate-1267338
Transport

Over deze dienst

Superbezorgd is de toonaangevende last-mile delivery partner zowel de consumenten als de zakelijke markt. Met een spreidingsgebied over de gehele Benelux en delen van Duitsland zorgen wij ervoor dat uw goederen altijd op eindbestemming aankomen. Wij zijn dé specialist in het verzenden van niet-standaard producten; Bij ons krijgt u niet te maken met onnodige obstakels of toeslagen. U kunt ons inzetten voor zowel B2B en B2C leveringen die we met alle zorg uitvoeren, zodat u en uw klant beide tevreden zijn. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot same-day, express en international delivery service levels. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u en uw bedrijf? Neem vandaag nog contact op.

Betrouwbaar

Wij gaan met zorgvuldig met uw goederen om en staan er garant voor dat het het in perfecte staat afgeleverd wordt op de eindbestemming.

Ondernemend

Superbezorgd doet niet aan onnodige toeslagen. Ook producten die afwijken in afmetingen of gewicht nemen wij zonder problemen mee.

Communicatie

Door nauw contact, blijft u altijd op de hoogte van de status van uw zending

Klantgericht

Wij zijn niet tevreden totdat u en uw klant dit ook zijn

Meer informatie over deze dienst?

Stel je vraag in het contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.